foto's 2019

Woensdag 20 februari 2019
West-Vlaanderen, zuidwesthoek met grensgevallen.
Aalbeke, 19 km Recreatief in twee lussen.
Tochtbegeleiding Johnny Dhondt, Zulte


Net teveel om de Smisse te vullen en te weinig om de Baskuul te plezieren zoveel Midweekstappers (75) genoten van de jonge zon in de Vlaamse zuidwesthoek. De plooien van het akkerland en de kale takkenbossen vloekten met de littekens van de snel- en andere harde wegen. De paden en voetwegen van kerk tot hoeve vormden de groep tot een meer dan honderdpotige rups. Groen van binnen en kleurrijk van buiten.  (Roland Vansteelandt, Oostende)

Fotoreeksen van nog niemand - morgen nog eens proberen.

Woensdag 16 januari 2019
De Haan, Wenduine, Recreatief 19 km
Duinenbossen en strand 
Tochtbegeleiding Roland Vansteelandt, Oostende 0479 554343

De nieuwjaarsmaand stuurde 94 Midweekstappers naar de kust. De tochtbegeleider stuurde ze naar ’t strand met wind in ‘t gat. Nog vòòr de Spioenkop in Wenduine trapten we in de kunstval van de Perseput. Krinkeldewinkel in de duinenbush vonden we onze auto’s terug in de Haan. De Sporthal Haneveld was ons zeer goed gezind. We waren zo content van de voormiddaglus dat we de namiddaglus  naäapten, maar dan wel richting Vosseslag. Midweekstappers content, tochtbegeleider content. (Roland Vansteelandt, Oostende)

Fotoreeksen van Johan Vereecke Gent, Freddy Lesage Wervik, Michelle Delmarle Quesnoy-sur-Deule, Gerard Druwé Oostduinkerke.